Nicky Saxx 3 coverBestel in de Reboot Shop

Nicky Saxx

#3 - W.W.T./Intens

Nicky Saxx is terug!

Samen met haar vriendin, Elja, beleeft Nicky Saxx de meest uiteenlopende avonturen. Vanuit haar vuurtoren runt ze Kamer 666, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van lastige zaken.

In het eerste verhaal, “W.W.T.”, gaat onze heldin naar het voormalige oostblok om uit te zoeken waarom de ene na de andere agent hier komt te overlijden. Ook Nicky wordt neergeschoten. Kan zij haar opdracht dan nog wel succesvol uitvoeren? Staatsgeheimen staan immers op het spel.

In “Intens” helpt Nicky haar vriendin Elja die kampt met verschrikkelijke nachtmerries. Samen gaan ze naar Canada om haar duistere dromen te onderzoeken. Kunnen ze hiermee een misdaad oplossen of juist voorkomen? Nicky moet een oude vijand, sneeuwstormen en ontploffingen trotseren om haar vriendin te helpen.

Om zowel lezers van het eerste uur als de jongere generatie kennis te laten maken met een reboot van de stoere Nicky Saxx, heeft Reboot Comics de zwart-witte krantenstrip van Minck Oosterveer en Willem Ritstier volledig ingekleurd en van nieuwe lettering voorzien. Dit album werd gepresenteerd op het Stripfestival Breda in Breda op 23 en 24 september 2023 en is overal verkrijgbaar.

Informatie
Scenario: Willem Ritstier
Tekeningen: Minck Oosterveer
Cover: Romano Molenaar
Genre: Detective/actie

Softcover
ISBN: 978-90-833584-2-0
Prijs: € 10,95
Extra info: 48 pagina's

Hardcover
ISBN: 978-90-833584-3-7
Prijs: € 24,95
Extra info: 56 pagina's
Dossier: Ger Apeldoorn