Nicky Saxx 3 cover

Nicky Saxx

#3 - W.W.T./Intens

Nicky Saxx is terug!
Samen met haar vriendin, Elja, beleeft Nicky Saxx de meest uiteenlopende avonturen. Vanuit haar vuurtoren runt ze Kamer 666, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van lastige zaken.

In het eerste verhaal, “W.W.T.”, gaat onze heldin naar het voormalige oostblok om uit te zoeken waarom de ene na de andere agent hier komt te overlijden. Ook Nicky wordt neergeschoten. Kan zij haar opdracht dan nog wel succesvol uitvoeren? Staatsgeheimen staan immers op het spel.

In “Intens” helpt Nicky haar vriendin Elja die kampt met verschrikkelijke nachtmerries. Samen gaan ze naar Canada om haar duistere dromen te onderzoeken. Kunnen ze hiermee een misdaad oplossen of juist voorkomen? Nicky moet een oude vijand, sneeuwstormen en ontploffingen trotseren om haar vriendin te helpen.

Om zowel lezers van het eerste uur als de jongere generatie kennis te laten maken met een reboot van de stoere Nicky Saxx, heeft Reboot Comics de zwart-witte krantenstrip van Minck Oosterveer en Willem Ritstier volledig ingekleurd en van nieuwe lettering voorzien. Dit album wordt gepresenteerd tijdens het Stripfestival Breda in Breda 23 & 24 september 2023 en zal daarna overal verkrijgbaar zijn in de volgende uitgaven:

Softcover
Prijs:  € 10,95
52 pagina’s
Inclusief boekenlegger

Luxe beurseditie

Deze gelimiteerde beurseditie kost € 49,95
of
gelimiteerde beurseditie + exclusieve A4 met art van Minck Oosterveer kost € 54,95
of
gelimiteerde beurseditie + exclusieve A4 met art van Minck Oosterveer + softcover kost € 60,00

Schrijf je hier in voor de gelimiteerde beurseditie