Nicky Saxx #2 coverBestel in de Reboot Shop

Nicky Saxx

#2 - PSI/Onkruid

Samen met haar vriendin, Elja, beleeft Nicky Saxx de meest uiteenlopende avonturen. Vanuit haar vuurtoren runt ze Kamer 666, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van lastige zaken.

In het eerste verhaal, “PSI”, krijgt onze heldin te maken met de verdwijning van Elja’s kleine nichtje, precies op de plek waar vijftien jaar eerder de jonge Timmy verdwenen is. Dit alles speelt zich af rondom een mysterieuze grot, waarin misschien wel een gruwelijk monster huist.

In “ONKRUID” verloopt Nicky’s zeilvakantie heel wat minder rustig dan ze zich voorgesteld heeft. Ze wordt beschoten, belandt op een eiland waar criminelen de scepter zwaaien en heeft al haar moed en vindingrijkheid nodig om heelhuids te kunnen ontsnappen.

Om lezers van zowel het eerste uur als de jongeregeneratie kennis te laten maken met een reboot van de stoere Nicky Saxx, heeft Reboot Comics de zwart-witte krantenstrip van Minck Oosterveer en Willem Ritstier volledig ingekleurd en van nieuwe lettering voorzien. Ook is het album weer voorzien van een nieuwe cover door Romano Molenaar.

Dit album werd gepresenteerd tijdens Strip op de Markt in Gouda op 7 mei 2023 en is overal verkrijgbaar.

Informatie
Scenario: Willem Ritstier
Tekeningen: Minck Oosterveer
Cover: Romano Molenaar
Genre: Detective/actie

Softcover
ISBN: 978-90-832653-8-4
Prijs: € 10,95
Extra info: 56 pagina's

Hardcover
ISBN: 978-90-832653-9-1
Prijs: € 24,95
Extra info: 60 pagina's
Dossier: Ger Apeldoorn