Soames & Co, De vlucht van de Condor vanaf November 2021 in de winkel!

3 oktober 2021

De vlucht van de Condor

Soames & Co, De vlucht van de Condor vanaf November 2021 in de winkel!

Uitgeverij Reboot Comics weet de hand op Soames & Co, De vlucht van de Condor te leggen. De van oorsprong feuilletonstrip krijgt een tweede leven in albumvorm om zowel oude tijden te
doen herleven alsook nieuwelingen met de strip kennis te kunnen laten maken. In november van dit jaar zal het gloednieuwe boek in zowel Nederland als België in alle stripwinkels verkrijgbaar zijn.


De herboren klassieker is geschreven door Jacques Post en getekend door Anco Dijkman. Post, bekend van onder andere de Stripschappenning winnende ‘De Meimoorden’,
heeft gedurende zijn rijke schrijfcarrière meerdere (strip)boeken gepubliceerd. Dijkman op zijn beurt heeft vooral diverse striptijdschriften van zijn werk voorzien.

De vlucht van de Condor verscheen eerder in 1996 en 1997 als vervolgverhaal in het toenmalige stripweekblad Sjosji van uitgeverij Big Balloon.
Reboot Comics zou haar naam niet waardig zijn als rebooting haar specialiteit niet was. Een match tussen de strip en uitgeverij was dan ook snel gemaakt.
“De vlucht van de Condor is een vergeten kunstwerk dat nog nooit in albumvorm is uitgegeven,” aldus Leon Verhoeven, de uitgever van het boek.