Emotionele officiële boekpresentatie in MOCA. Album NU bestelbaar!

4 maart 2024

Boekpresentatie Eric Schreurs

Tjeemig de peemig... wat een middag/avond was het zaterdag 24 februari! De officiële boekpresentatie van het Eric Schreurs hommagealbum! Iedereen die erbij was -het MOCA was gezellig druk- zal vol zitten met verhalen en emoties. De komende dagen zullen er ongetwijfeld veel foto's, filmpjes en verhalen her en der gedeeld worden. En dat is mooi! Wij kijken er ook met enorm veel dankbaarheid en trots op terug!

Hierbij een prachtige foto (van Alex Odijk) van Eric's ouders, broer Stanley en kinderen Boris en Kim. Leon Verhoeven heeft hen de eerste albums feestelijk kunnen uitreiken. Richard Schouten heeft zijn kunstwerk (de originele cover van het album) aan de ouders overhandigd.

2024-02-24 Boekpresentatie Eric Schreurs foto (c) Alex Odijk (246) (XL)
2024-02-24 Boekpresentatie Eric Schreurs foto (c) Alex Odijk (174) (XL)
2024-02-24 Boekpresentatie Eric Schreurs foto (c) Alex Odijk (297) (XL)

Dit album mag in niemands strip/boek verzameling ontbreken! Haal dit prachtige Eric Schreurs hommageboek bij uw plaatselijke (strip)boekhandel of bestel een exemplaar in de Reboot Shop.

Zie ook het artikel in het Leids Dagblad, de foto's op BlikOpNoordwijk.nl en het nieuwsbericht met foto's op de website van het MoCA.