Inschrijven beurseditie Nicky Saxx #3

Op 23 September 2023 wordt tijdens het Stripfestival Breda het nieuwe derde album van Nicky Saxx - W.W.T. & Intens gepresenteerd. Schrijf je nu in voor de gelimiteerde beurseditie en kom hem ophalen in Breda of laat het album verzenden!

Lees hier meer over Nicky Saxx #3 - W.W.T. / Intens

Wat een feest!
De beurseditie met harde kaft bestaat uit maar liefst 56 pagina's, waarvan 4 pagina's extra content, een zeer exclusieve stofomslag speciaal gemaakt door Irene Berbee, een gesigneerd certificaat, een A5 ex-libris (genummerd 1 t/m 50) en de bekende Reboot- boekenleggers (2 stuks). Het album bevat wederom een prachtig dossier samengesteld door Ger Apeldoorn! Tevens is er een extra exclusieve A4 ex-libris apart te koop met mooie art van Minck Oosterveer voor slechts € 5,00.

Deze unieke beurseditie is gelimiteerd tot slechts 60 exemplaren, waarvan er maar 50 stuks beschikbaar worden gesteld!

Geef in het veld ‘opmerkingen’ aan op welke dag jij jouw exemplaar komt ophalen, of dat we het naar je mogen opsturen (verzendkosten in Nederland zijn € 4,95). Boeken die gereserveerd zijn voor de beurs en niet worden opgehaald gaan een dag later in de verkoop.

Deze gelimiteerde beurseditie kost € 49,95
of
gelimiteerde beurseditie + exclusieve A4 met art van Minck Oosterveer kost € 54,95
of
gelimiteerde beurseditie + exclusieve A4 met art van Minck Oosterveer + softcover kost € 60,00

Na de inschrijving krijg je binnen een week een persoonlijke e-mail met uitleg en een bevestiging.

Heb je een voorkeur voor een volgnummer van deze genummerde editie? Laat het ons weten in het onderstaande veld, dit is geen garantie.

Kom je het tijdens het Stripfestvial op 23 of 24 september in Breda ophalen of mogen we het naar je toesturen (4,95 euro verzendkosten in Nederland)? Laat het ons weten in het onderstaande veld.

Nicky Saxx 3 cover