Inschrijven beurseditie 9 Tails #2

Op 15 en 16 oktober 2022 wordt tijdens het Stripfestival in Breda het tweede deel van 9 Tails gepresenteerd. Schrijf je nu in voor de gelimiteerde beurseditie en kom het ophalen in Breda!

Lees hier meer over 9 Tails #2 - De opstanding van het kwaad!

Deze gelimiteerde uitgave van 9 Tails is een hardcover van 72 pagina's met een cover illustratie van Romano Molenaar en een prachtige stofomslag geïllustreerd door Johan Neefjes. Het boek wordt gesigneerd door alle vier de makers; Ralf van der Hoeven, Johan Neefjes, Irene Berbee en Leon Verhoeven. Ook krijg je bij deze beurseditie 2 boekenleggers en 4 x een gesigneerde ex-libris van Ralf van der Hoeven, Johan Neefjes, Irene Berbee en Romano Molenaar.

Alle exemplaren worden genummerd, in totaal 50 stuks.

Geef in het opmerkingen veld aan op welke dag je jouw exemplaar komt ophalen of dat we het naar je mogen opsturen (4,95 euro verzendkosten in Nederland). Boeken die gereserveerd zijn voor de beurs en niet worden opgehaald gaan een dag later in de verkoop.

De gelimiteerde beurseditie kost € 49,95

Kom je het op 15 of 16 oktober in Breda ophalen of mogen we het naar je toesturen (4,95 euro verzendkosten in Nederland)? Laat het ons weten in het onderstaande veld.

9 Tails #2 cover - De opstanding van het kwaad